Afbeelding
Foto: Manege Zwolle

Zaterdag 23 september: Kom naar de Open Manegedag op Manege Zwolle

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

Zaterdag 23 september: Kom naar de Open Manegedag op Manege Zwolle

Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij paardrijden? Kom dan met het hele gezin naar de landelijke Open Manegedag op Manege Zwolle! Van 10:00 tot 15:00 openen wij de deuren van onze manege en je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Tijdens de dag staan er leuke activiteiten op het programma. Zo kan je een kijkje nemen bij de lessen en kan je natuurlijk zelf ook op een paard of pony stappen. Daarnaast kan je een rondleiding krijgen over het bedrijf en informatie krijgen over rijlessen. 

Manege Zwolle is een manege gevestigd in Zwolle en geeft met plezier manegelessen aan kinderen en volwassenen. Wij hebben een eigen opleidingssysteem waarin de ruiter binnen de rijopleiding kennis maakt met alle aspecten van de paardensport. Met de Open Manegedag(en) kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. De Open Manegedagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS). 

Nationale sportweek

De Open Manegedagen worden gehouden in de Nationale Sportweek, een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten. Alle bezoekers van de Open Manegedagen maken kans op een jaar lang gratis paardrijden op een FNRS-manege of een paardrij-outfit van Harry’s Horse.

Manege Zwolle is aangesloten bij de FNRS. Dit betekent dat het bedrijf in het bezit is van een kwaliteitskeurmerk en het Veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport. Op ons ruitersportcentrum wordt les gegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS.

 Wij zien u graag op 23 september bij Manege Zwolle! 

Manege Zwolle | Haersterveerweg 1a | 8034 PJ | Zwolle | www.manegezwolle.nl | 038-4579547

Frame uit de film met Ilse Lenstra en Sijmen de Jong (r).
Korte film 'Niemand Weet' door Zwolse filmmakers wint groots bij 48 Hour Filmproject en gaat naar wereldfinale in Seattle Algemeen 18 mei, 13:41
Afbeelding
Broodje in de oven leidt tot rookontwikkeling in de Vechtstraat Algemeen 18 mei, 11:13
Afbeelding
Regentonnenactie 2024: een ton voor een prikkie Algemeen 18 mei, 10:18