De deelnemers zijn er helemaal klaar voor.
De deelnemers zijn er helemaal klaar voor. Foto: Eigen foto

Eerste Business Kickboxing Gala Zwolle komt eraan

Sport

KICKBOKSEN -  De allereerste editie van het Business Kickboxing Gala Zwolle vindt zaterdag 7 oktober plaats. Volgens de organisatoren Hanieh van Vilsteren, Tim Slager en Jurrian Meijntjes is het een uniek, energiek en nieuw evenement dat de perfecte combinatie belooft van sport, netwerken en entertainment.

Tijdens het exclusieve netwerkevenement gaan ondernemers uit heel Zwolle en Raalte samen de ring in om te vechten. Elke dinsdagochtend trainen de leden van de Businessclub Tabonon een uur lang met veel plezier. Na twee jaar ontstond de behoefte om ergens naar toe te trainen. En dat is het Business Kickboxing Gala Zwolle geworden.

Kunsthal

Het boksen vindt plaats op een speciale locatie, namelijk bij de voormalige IJsselcentrale van Zwolle die tegenwoordig gebruikt wordt als kunsthal door de beroemde kunstenaar Ronald Westerhuis. “Voor het eerst in heel Nederland vindt een kickboksgala plaats in de omgeving van een kunsthal. Bezoekers kunnen tijdens het evenement ook genieten van zijn prachtige kunstwerken”, aldus Van Vilsteren van sportschool Tabonon.

Frame uit de film met Ilse Lenstra en Sijmen de Jong (r).
Korte film 'Niemand Weet' door Zwolse filmmakers wint groots bij 48 Hour Filmproject en gaat naar wereldfinale in Seattle Algemeen 18 mei, 13:41
Afbeelding
Broodje in de oven leidt tot rookontwikkeling in de Vechtstraat Algemeen 18 mei, 11:13
Afbeelding
Regentonnenactie 2024: een ton voor een prikkie Algemeen 18 mei, 10:18