Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kunstplatform L I N K opent haar deuren met expositie DOUBLE REPLACEMENT

Algemeen

ZWOLLE - Op zondag 17 september om 16.00 uur opent het gloednieuwe kunstplatform LINK voor experimentele, hedendaagse beeldende kunst haar deuren aan de Voorstraat 31 in Zwolle. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Er is de laatste maanden enorm hard en met veel enthousiasme gewerkt aan het presentatie-klaar maken van de hoofdlocatie van LINK voor de allereerste expositie.

LINK heeft voor deze expositie met de titel DOUBLE REPLACEMENT beeldend kunstenaars Janina Frye (D) en Vince Donders (NL) uitgenodigd om te reageren op onze presentatieruimte door hiervoor nieuwe, ruimtelijke werken te creëren.

Zij zullen de komende weken tot de opening in het pand werkzaam zijn, en kunnen je op afspraak meenemen in hun proces en meer vertellen over hun werk en inspiratiebronnen; opgeven kan via info@l-i-n-k.nl

Om 16.00 uur zal de Zwolse wethouder van Cultuur Monique Schuttenbeld met een openingswoord het officiële startschot geven, gevolgd door een gastspreker die dieper in zal gaan op het werk van de kunstenaars, waarna alle aanwezigen kunnen gaan genieten van de expositie, presentaties, hapjes & drankjes en dj Meneer de Perifeer. Ook zullen beide kunstenaars aanwezig zijn om hun werk toe te lichten.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Schilderkwast brengt jonge mantelzorgers aan de praat Algemeen gisteren
Frame uit de film met Ilse Lenstra en Sijmen de Jong (r).
Korte film 'Niemand Weet' door Zwolse filmmakers wint groots bij 48 Hour Filmproject en gaat naar wereldfinale in Seattle Algemeen 18 mei, 13:41
Afbeelding
Broodje in de oven leidt tot rookontwikkeling in de Vechtstraat Algemeen 18 mei, 11:13