Klarinjo Klarinetensemble Zwolle
Klarinjo Klarinetensemble Zwolle Foto: Klarinjo

Jiddisch muziekprogramma door Klarinjo Klarinetensemble en zangeres Lucette van den Berg

Agenda Ingezonden

Het Zwols Klarinetensemble Klarinjo speelt op zaterdagavond 4 februari vanaf 19.30 uur een muzikaal programma vol Joodse muziek in de Oosterkerk aan de Bagijnesingel 17A te Zwolle.

Mazzeltov!

Dit project van Klarinjo, een 20-koppig klarinetensemble, staat geheel in het teken van Joodse muziek, zowel Klezmer als andere melodieën: vrolijke Mazzeltov, Hava Nagila of Tum Balalaika. Op verschillende locaties is het programma al gedeeltelijk uitgevoerd, maar de grote finale vindt plaats op 4 februari.

Klarinjo werkt dan samen met Lucette van den Berg, een toonaangevende stem uit de nieuwe generatie Jiddische zangeressen. Ze treedt op over de hele wereld met haar warme en expressieve stem met geheel eigen geluid. Een eer voor de spelers van Klarinjo, maar ook een muzikale uitdaging. Er is met veel plezier al heel wat repetitietijd geïnvesteerd in deze aanstekelijke muziek onder de bezielende leiding van dirigent Karin Vrieling.

Kaartverkoop van start

Vanaf 20 januari is het mogelijk om online kaarten te bestellen voor dit bijzondere concert: op www.klarinjo.nl staat een link die het makkelijk maakt om tijdig te reserveren. Volwassenen betalen (inclusief consumptie) 12 euro, kinderen betalen 5 euro. Wil je meer weten, of komen meespelen? Alle informatie over het orkest is op deze site te vinden

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 22 apr, 12:17
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 apr, 11:18
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 apr, 10:18