Zwolse Trekzakclub hervat seizoen met opentrekzakfestival
Zwolse Trekzakclub hervat seizoen met opentrekzakfestival brugmedia.nl

Zwolse Trekzakclub hervat seizoen met opentrekzakfestival

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE ? De Zwolse Trekzak Club (ZTC) begint op 16 september weer met haar lessen. ?Beginners kunnen, samen met onze docente Janna Lammers uit Heeg, op speelse wijze zonder noten te lezen al in een mum van tijd een melodie spelen?, meldt de club.

?We spelen met nummer-notatie. Dat is het geheim om al snel een liedje op dit unieke instrument te leren spelen.? Het motto van de ZTC is, samen muziek maken in een ontspannen sfeer. Leden hebben voor 13 september in Doepark Nooterhof het Opentrekzakfestival.nl georganiseerd. Belangstellenden kunnen er kennismaken met de trekzak en de diverse soorten muziek die ermee wordt gemaakt. ?Uit alle windstreken van Nederland en ook België komen trekzakspelers naar de Nooterhof. Zwolle is dan even de hoofdstad van trekzakland?, aldus de trotse ZTC. Voor wie nog geen enkele ervaring heeft op de trekzak zijn er leden van de club die tenminste twee keer een gratis kennismakingsworkshop aanbieden. Er zijn op het festival ongeveer vijf trekzakken om bezoekers de gelegenheid te geven hun eventueel nieuwe hobby te beproeven. Lammers geeft in aansluiting daarop enkele promotielessen met leden de club. De toegang tot het terrein is gratis. Kijk voor meer informatie op www.opentrekzakfestival.nl.

Aansluitend op het opentrekzakfestival op 13 september beginnen de beginnerslessen bij de Zwolse Trekzakclub op woensdagavond 16 september. De lessen zijn om de week.

Bel Jan Kamphuis voor meer informatie: 06-123 12 196 óf neem contact op via de website www.zwolsetrekzakclub.nl.

 

 

 

 

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 11 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50