Afbeelding

Stratenfestival Zwolle telt 25 podia  

Algemeen

BINNENSTAD - Het jaarlijkse Zwolse Stratenfestival op vrijdag 21 augustus telt dit keer 25 podia met een grote diversiteit aan artiesten.

Het festival vindt plaats in het centrum, binnen de stadsgrachten. Naast de gebruikelijke artiesten heeft de Stichting Stratenfestival Zwolle op het hoofdpodium aan het Ter Pelkwijkpark een primeur met een live show met radio uitzending, de Zomertoer van Radio NL / TV Oranje live. Vanaf 19.30 uur treedt in het park een keur aan Nederlandstalige artiesten op als onder meer Frans Duijts, Koos Alberts, Ancora, Roy Donders, Antje Montero, Peter Beense, de Havenzangers, Harten tien, IJsselduo, Jeffrey Schenk, Rene Karsten, Yosee en Belinda Kinnaer. Deze avondvullende live show in het Ter Pelkwijkpark duurt tot 23.30 uur. In de binnenstad is er nog muziek tot 01.00 uur en de horeca tappunten zijn open tot 01.30 uur, evenals de kermis.

Het complete programma is te vinden op www.stratenfestivalzwolle.nl. Daar staat ook de laatste informatie. Alle podia in de binnenstad staan ook vermeld op www.hesz.nl/index.php/stratenfestival. Voor de veiligheid van de circa 50.000 te verwachten bezoekers wordt de binnenstad bij de acht toegangsbruggen voor al het verkeer afgesloten vanaf 18.00 uur. Bewoners van de binnenstad hebben een brief ontvangen waarmee zij onder voorwaarde met de fiets de bruggen kunnen passeren. Er worden fietsenstallingen aan de buitenzijde van de stadsgracht geplaatst.

 

 

Afbeelding
Pluim 2023 Vrienden van de Stadskern Zwolle naar transformatie voormalig Provinciehuis Algemeen 22 feb, 16:31
Afbeelding
Legendarisch feest Lipgloss krijgt vrijdag 23 februari nieuwe editie in Hedon Algemeen 22 feb, 15:30
Afbeelding
Fraterhuis Academie over reclame in film Algemeen 22 feb, 14:06
Afbeelding
Betoverend, muzikaal avontuur over de rivier van beeldend multitalent Steef de Jong Algemeen 22 feb, 11:52
Afbeelding
Billy Boem club vanaf 15 april: Doe- en praatclub voor kinderen, met een thuissituatie waar het niet altijd even makkelijk loopt. Algemeen 22 feb, 10:16
Afbeelding
Het is bijna weer tijd voor eerste wielerklassieker van 2024: Salverda Bouw Ster van Zwolle aantrekkelijke opener van wielerseizoen Partnerbijdrages 22 feb, 08:40