Afbeelding
Martine Siemens

Kaartverkoop Stadsfestival Zwolle begint op 1 augustus

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - De kaartverkoop voor het Stadsfestival Zwolle begint op 1 augustus met in de eerste week een speciale voorverkoopactie: 20 procent korting bij aanschaf van vier kaarten of meer*). De vierde editie van het Stadsfestival wordt van donderdag 3 tot en met zondag 6 september gehouden.

Het Stadsfestival is een meerdaags festival vol muziek, dans en theater, dat zich afspeelt op en rond de stadsgrachten van Zwolle. Dit jaar in samenwerking met Manuscripta, de landelijke opening van het boekenseizoen, dat op zaterdag 5 september neerstrijkt in Zwolle. Eén van de hoogtepunten tijdens het festival is het Thorbeckegrachtconcert met Herman van Veen.

Op www.stadsfestival.nl kan men voor zowel de vaarroutes als de locatievoorstellingen online kaarten kopen. Tijdens het festival zijn kaarten te koop bij de kassa's op het festivalhart, het Rodetorenplein. Daar is de kaartverkoop, het informatiepunt en vertrekken de bootjes voor de vaarroutes. Bezoekers kunnen zich laten verrassen door de heerlijke keuken van het festivalrestaurant ?La Cantina' en er genieten van optredens van bands en dj's.
Het programma wordt verdeeld in twee categorieën:

'Op het Water' maken bezoekers gebruik van bootjes om één van de verschillende vaarroutes te volgen. Ook biedt het Stadsfestival de mogelijkheid te dineren op het water terwijl de gasten naar een voorstelling van Chanson d'eau kijken.

'Langs de Kade' kunnen voorstellingen te voet worden bezocht. Vanaf 1 augustus zijn er kaarten beschikbaar van onder andere Gnaffel, Kameroperahuis, The Young Ones, De Jonge Honden, Firma Weijland en Vuur & Vlam produkties. Eén van de hoogtepunten is het Thorbeckegrachtconcert met Herman van Veen op zaterdagavond 5 september. Dit concert is op meerdere manieren te beleven; gratis vanaf de kade, zittend in een nostalgische schuit of voor de ultieme belevenis vooraan vanaf een fluisterbootje.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn te vinden op www.stadsfestival.nl. De voorverkoopactie duurt tot en met 7 augustus.

*) Kaarten tot 12,50 euro.