Afbeelding

Baantjeszwemmen is ?een blijvertje' in het Openluchtbad

Algemeen

WIPSTRIK - Het Openluchtbad aan de Ceintuurbaan blijft tot het eind van dit zwemseizoen op maandag­, woensdag­ en vrijdagochtend geopend voor baantjeszwemmers. Dat heeft het bestuur van het Openluchtbad afgelopen dinsdag besloten.

Sinds 10 juni liep er een proef: vier weken lang konden liefhebbers 's ochtends baantjes zwemmen. Normaal gesproken is het bad 's ochtends vanaf 11.00 uur open, maar de afgelopen vier weken konden baantjeszwemmers er op drie doordeweekse dagen ook tussen 07.00 en 09.00 uur terecht. Het baantjeszwemmen was een proef. Als er voldoende animo zou zijn, zou het initiatief worden voortgezet. Door de opkomst van de afgelopen weken heeft het bestuur dinsdag besloten om tot aan het einde van dit zwemseizoen, op 13 september, door te gaan met de ochtendopeningen. Het ochtendzwemmen was tijdens de proef voor leden en niet­-leden van het bad toegankelijk. Dat blijft zo.

Leden van het zwembad kunnen gratis meedoen aan het baantjeszwemmen, niet­-leden betalen 4 euro per keer. Het baantjeszwemmen is op maandag-­, woensdag­- en vrijdagochtend. Tussen 07.00 en 09.00 uur kan men er terecht. De recreatieve baden zijn dan nog gesloten. Die gaan op de reguliere tijd (11.00 uur) open. Het bestuur van het Openluchtbad heeft er voor gekozen om ook niet­-leden toe te laten tot het baantjeszwemmen. Het is namelijk een mooie gelegenheid om kennis te maken met het zwembad.

Kijk voor meer informatie over het Openluchtbad Zwolle op www.openluchtbad-zwolle.nl.

 

 

Afbeelding
Koorbazen knalt zeven keer in uitverkochte Axxor Fabriekshal Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Armin Spijkerman beste juniorenschutter van Nederland Sport 15 uur geleden
Afbeelding
Omgeving Bastionstraat in Stadshagen afgezet door politie: onderzoek naar mogelijk zedenmisdrijf Algemeen 16 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.