Goede Doelen Rommelmarkt in Zwolle-Zuid

Algemeen

ZWOLLE-ZUID - Stichting Oogappel heeft voor zaterdag 30 mei van 10.00 tot 14.00 uur een rommelmarkt bij de Zuiderhof aan de Troestralaan 25 in Zwolle-Zuid georganiseerd.

Naast de gewone rommelmarktverkoop staan er goede doelen als Stichting Oogappel, 4Gambia en Wij Helpen Nepal om geld in te zamelen met de verkoop van hun spullen. Met de opbrengst van de rommelmarkt kunnen kinderen in Congo, Gambia en Nepal onderwijs volgen. ?Het is altijd mijn droom geweest om samen met andere goede doelen de rommelmarkt te houden. Samen kunnen we elkaar versterken in het verlenen van hulp aan (wees)kinderen in Afrika en Azië?, aldus Henk Schutte, voorzitter van stichting Oogappel. Het bestuur van deze stichting riep goede doelen op om mee te doen met de goede doelenrommelmarkt.

Ber en Rinus Klijn van stichting Wij Helpen Nepal reageerden op deze oproep. Rinus informeerde na de aardbeving meteen bij hun contactpersonen in Nepal en kreeg het volgende te horen. ?Er zijn landelijk veel slachtoffers. Bij onze projecten en onder alle vrienden en kennissen zijn er gelukkig geen slachtoffers. Onze vrienden in Kathmandu hebben wel veel schade. Onze studenten zijn ook veilig en wij proberen ze financieel te ondersteunen.? Hulp is dus hard nodig. Geld ook.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59