Beleef het voorjaarsgevoel tijdens de Lente TUIN en Woon Beurs
Beleef het voorjaarsgevoel tijdens de Lente TUIN en Woon Beurs brugmedia.nl

Beleef het voorjaarsgevoel tijdens de Lente TUIN en Woon Beurs

· leestijd 1 minuut Algemeen

Net als vorig jaar worden er in het lange maartweekend duizenden bezoekers verwacht die zich komen warmen in de Zwolse lentesfeer. Het echte voorjaarsgevoel kan weer worden beleefd tijdens de Lente TUIN en Woon Beurs in de IJsselhallen in Zwolle van 6 tot en met 8 maart 2015.
Tientallen bedrijven presenteren hun voorjaarsassortiment met nieuwtjes en producten op het gebied van lente, tuin en wonen in deze drie dagen. De IJsselhallen zullen gevuld zijn met inrichting en aankleding voor huis en tuin, aangevuld met allerlei seizoensideeën en ?accessoires. Meubels, antiek, keukens, badkamers, kunst, tuinarchitecten, bloembollen, fonteinen, barbecues, tuinverlichting en veel, veel meer.
Verder is er een programma vol workshops, lezingen en demonstraties. Deze bevat onder andere een workshop van Kunst en Kolder waar je nestkastjes kunt maken, bij Natuurlijk Creatief wordt er gewerkt met natuurlijke materialen om eigentijdse bloemstukken te kunnen creëren. Verder worden lezingen gegeven over ?Ontwerpen voor binnen én buiten, lifestyle en trends' en Jacqueline Volker laat zien, hoe je een harmonie tussen binnen en buiten creëert. Uitgebreidere informatie over deze activiteiten is te lezen op www.lentetuinenwoonbeurs.nl.

Inspiratietuinen
Bezoekers kunnen zich laten inspireren door een gevarieerd aanbod van voorbeeldtuinen op de Lente TUIN en Woon Beurs. Diverse hoveniers laten de nieuwste trends zien en geven hun visitekaartje af met inspiratietuinen waar ze hun hart en ziel in hebben gelegd.

Nieuw de Kunstenaarsroute!
De Lente TUIN en Woon Beurs in Zwolle trakteert kunstliefhebbers op een ware kunstenaarsroute. Meerdere kunstenaars laten prachtig werk zien en geven interessante workshops en demonstraties. Naast kunst kijken kunnen bezoekers ook zelf kunst creëren. Het thema van de kunstroute is ?kunst doet goed', deelnemende kunstenaars schenken 20% van de opbrengst aan Stichting Kika. De route wordt verzorgd door Expositie de Hugt.

Praktische informatie
Vrijdag 6 maart is de Lente TUIN en Woon Beurs te bezoeken van 11 tot 17 uur en zaterdag 7 en zondag 8 maart van 10 tot 17 uur. Kaarten voor bezoekers van 13 jaar en ouder kosten ? 8,50 aan de deur of ? 7,00 via de website. Tickets zijn te koop via www.lentetuinenwoonbeurs.nl. Daar is het ook mogelijk om voordelige luxe lentearrangementen te reserveren voor twee personen. Deze arrangementen zijn uitsluitend vooraf te boeken, via de website.