Midwinterhoornblazers op de Goede Doelen Wintermarkt

Algemeen

BERKUM - Midwinterhoornblazers leveren ook dit jaar weer hun bijdrage aan de Goede Doelen Wintermarkt op woensdag 10 december in de Berkumstede, ook bekend als de Wissel in Berkum.

De wintermarkt wordt gehouden van 15.00 tot 17.30 uur. De bezoeker wordt verrast met kerstdecoraties en -creaties, cakes, jams en andere lekkernijen. Bij de tweedehands boekenkraam kan men ?snuffelen' in lectuur voor de lange winteravonden. Diverse stands tonen hun ?hebben en houden', zoals borduur/handwerk, van je eigen tekst stickers laten maken, boekhandel De Fakkel en een stand  met Israëlische producten. De hobbyisten bieden een voorproefje, zodat bezoekers het thuis nog knusser en gezelliger kunnen maken tijdens de winterdagen. Of het nu gaat om kerstcadeautjes, kerstkaarten, kerstballen, kaarsen, muziek of  kransen, bijna alle denkbare kerst- en winterartikelen zijn te koop bij de feestelijk ingerichte kramen. Aan de wintertuin en de vogels is ook gedacht met diverse voedercreaties.

De standhouders staat er niet voor hun eigen beurs. Hun opbrengst gaat naar projecten voor kansarmen en achterstandswijken in de  Oostbloklanden, zoals Medgidia in Roemenië, het Midden-Oosten,  Azië en Afrika.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 9 uur geleden