Open huis gemist? Kom naar de extra voorlichtingsavond van het CCC!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Zwolle- Heb je het open huis gemist? Kom dan op woensdag 3 februari naar de extra voorlichtingsavond van het Carolus Clusius College (Prinses Julianastraat 66 in Zwolle). Van 19.30 – 21.00 uur zijn basisschoolleerlingen en hun ouders van harte welkom om sfeer te proeven en om kennis te maken met deze wereldschool.

Op het CCC kun je terecht voor internationaal gymnasium Orfeo, atheneum, havo en vmbo-tl. Leerlingen leren op het CCC de wereld ontdekken en worden voorbereid op het leren, leven en werken in een internationale omgeving. Leerlingen krijgen bijvoorbeeld Wereldvakken, kunnen extra talen leren en maken kennis met andere culturen en buitenlandse jongeren tijdens de excursies, buitenlandse studiereizen en uitwisselingen. Naast de lessen zijn er regelmatig projecten waarin zij laten zien hoe zij in de wereld staan. Zo krijg je op het CCC meer dan een diploma. Het CCC leidt leerlingen op tot wereldburger!

Ook voor instroom havo/vwo 4 Ook leerlingen die volgend jaar naar havo 4 of vwo 4 gaan en hierdoor de overstap moeten maken naar een andere school, zijn van harte welkom tijdens de extra voorlichtingsavond op woensdag 3 februari.

Internationaal gymnasium Orfeo Ook Orfeo houdt op woensdag 3 februari een extra voorlichtingsavond. Orfeo is het unieke internationale gymnasium van het CCC. Leerlingen krijgen op het internationaal gymnasium natuurlijk de vakken Grieks en Latijn, maar Orfeo is véél meer dan dat. Zo kunnen leerlingen bijvoorbeeld kiezen voor tweetalig onderwijs, krijgen ze de uitdaging die zij nodig hebben en is er aandacht voor het ‘leren leren’.

Meer weten? Kijk voor meer informatie op www.hetccc.nl of neem contact met ons op via info@hetccc.nl of bel 088-850 75 00.