Afbeelding
Zuiver Geluk

Opening conceptstore Zuiver Geluk zaterdag 27 februari

· leestijd 1 minuut Algemeen

Feestelijke opening van Zuiver Geluk conceptstore Zwolle Zaterdag 27 februari van 10.00 – 17.-00 uur. Overdekte passage Weeshuisstraat, naast de tuin van brasserie het Vliegerhuys Kom zaterdag kennismaken en vind je geluk met leuke aanbiedingen van onze deelnemers! Na een succesvolle try out in december gaan we door met dit unieke concept!

De Zuiver Geluk conceptstore is een plek waar je van alles kunt beleven op het gebied van body, mind, soul, spiritualiteit en inspiratie. Elke dag kun je kennismaken met wisselende sessies van verschillende soorten (stoel)massages, healing, klankschalen, pendelen, tarotleggingen, horoscoop, voedingsadvies, uitvaartcoach en nog veel meer. Maar ook een langer consult (op afspraak) is mogelijk. We hebben een mooi assortiment mineralen en stenen, bijzondere boeken, kaarten, kunst en unieke mindstyle producten. En daarnaast verkopen we ook nog leuke cadeau artikelen. Boven de winkel is een grote zaal voor yoga, workshops, cursussen en evenementen. Alle activiteiten maken we bekend in de winkel en op Facebook.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook: Zuiver Geluk conceptstore Zwolle

Wie is Zuiver Geluk? Zuiver Geluk is een landelijk platform in de sector body, mind, soul. We faciliteren nieuwe verbindingen tussen mensen die op zoek zijn naar (meer) levensgeluk en professionals die hieraan bijdragen. Dat doen we in veel verschillende vormen: een zoek-en-vind-website, deelname aan beurzen en evenementen, artikelen, themaweken in hotels en ook met onze 1e conceptstore in Zwolle. Kijk maar eens op www.zuivergeluk.nl Zuiver Geluk is het initiatief van de zussen Ria en Marja Borst.

Want: geluk geef je door!