Afbeelding
Marinus Roijakkers

cv De Deurzakkers ondersteunen IntermeZZo Zwolle

Algemeen

Op zaterdag 9 april heeft Prins Bike I van Cv De Deurzakkers, ondersteund door zijn adjudanten Binnenband en Buitenband en in vol ornaat de opbrengst van het PrinsenDarten 2016 overhandigd aan Corine den Hollander, manager Intermezzo Zwolle.

Sinds een aantal jaren wordt op de woensdag voorafgaand aan het carnaval door cv De Deurzakkers in de stadsresidentie “Veurströateheinekenhuus”(Shotto/Bloopers) het “PrinsenDarten” georganiseerd. De Hoogheden en adjudanten van Sassendonk strijden dan in vol ornaat tegen elkaar om de hoofdprijs te bemachtigen. Daarnaast doen er ook vele “reguliere” darters mee die de avond gebruiken om hun wedstrijdritme vast te houden. Het inschrijfgeld wordt traditioneel aan een door de Hoogheid gekozen goed doel geschonken.

Als goede doel is dit jaar Intermezzo Zwolle http://www.intermezzo-zwolle.nl/ gekozen. IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Zij helpen mensen de regie en levensvreugde terug te vinden. Dit doen zij door het geven van informatie over de gevolgen van kanker en het bieden van ontspannende activiteiten met lotgenoten zoals yoga, massages en creatieve workshops. Prins Bike en cv Deurzakkers dragen IntermeZZo een warm hart toe, en ondersteunen dit initiatief met daarom met deze (bescheiden) gift.

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02