Afbeelding
Erik Franssen

Theater Gnaffel houdt Open Huis

Algemeen

ASSENDORP - Theater Gnaffel houdt op zaterdag 21 mei haar jaarlijkse Open Huis. In het kantoor van Gnaffel en verschillende ruimtes in De Oude Ambachtsschool (DOAS) aan de Mimosastraat 1 is dan van alles te beleven.

Van 12.00 tot 17.00 uur zijn er doorlopend activiteiten, zoals presentaties, workshops en open theaterlessen van De Kofferbak. Tijdens deze middag presenteert Theater Gnaffel de voorstellingen van volgend seizoen. De makers vertellen en laten al kort wat zien. Ook worden er verschillende workshops gegeven en is het mogelijk te werken met het educatiemateriaal. Theater De Makkers geeft een presentatie over het nieuwe makerstraject dat ze bij Gnaffel volgen. En er zijn open theaterlessen van De Kofferbak waarbij bezoekers kunnen kijken en meedoen. Kijk voor het complete programma op de website www.gnaffel.nl. Van tevoren aanmelden voor de activiteiten is niet nodig, wel geldt vol is vol.

Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. De poppen staan naast de acteurs op het toneel als gelijkwaardige personages. In de voorstellingen, in theaters, op scholen en bijzondere buitenlocaties, worden kinderen en volwassenen meegenomen naar een andere werkelijkheid.