Afbeelding

De Vlieger weer in de prijzen bij landelijke finale schoolvoetbal

Algemeen

ZEIST – Voor de derde keer op rij is Basisschool De Vlieger met een team in de prijzen gevallen in de landelijke finale van het schoolvoetbal. In Zeist behaalde het team jongens groep 5/6 een derde plaats.

De Vlieger verloor de halve finale met 3-0 van de uiteindelijke kampioen. In de strijd om plaats drie en vier wist de Zwolse ploeg zich uitstekend te herstellen en won het met 5-2. Zo werd De Vlieger derde van Nederland. De ploeg stond onder leiding van de coaches Michel Schuurman, Quintin ter Bruggen en meester Jeroen Blom.

Met de derde plek werd een mooie succesreeks van De Vlieger in de landelijke finale van het schoolvoetbal uitgebreid. Vorig jaar werd het jongensteam groep 7/8 van de Zwolse basisschool kampioen in de landelijke finale. In 2014 greep het meisjesteam groep 5/6 een derde plek.

Afbeelding
Afbeelding
Verdachte van poging doodslag met mes in Zwolle blijft vastzitten Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking leidt tot tweehonderd nieuwe woningen in Zwolle Algemeen gisteren
Afbeelding
Thorbecke Scholengemeenschap wint prijs voor beste pitch bij Technasium Brandweer Award Algemeen 18 apr, 16:27