Afbeelding

Stadshagenfestival 26 en 27 augustus

· leestijd 1 minuut Algemeen

De 16e editie van het Stadshagenfestival staat alweer voor de deur. Het festival is gratis toegankelijk en enorm gezellig. Elk jaar wordt het festival georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers uit Stadshagen die zich met hart en ziel inzetten. En ook dit jaar is het team er weer in geslaagd om een gevarieerd programma op te stellen met voor elk wat wils. Ook dit jaar is er een BBQ-wedstrijd. Dit is zelfs een kwalificatiewedstrijd voor het NK BBQ Culinair. Het betreft een open wedstrijd en iedereen is welkom.

VRIJDAG 26 AUGUSTUS: jeugdprogramma

LevelZ bijt op deze dag het spits af in het Twistvlietpark. Vanaf 14.00u tot en met de late uurtjes zijn er leuke activiteiten voor de jeugd vanaf 12 jaar. Zie ook www.stadshagenfestival.nl

ZATERDAG 27 AUGUSTUS:

Op zaterdag 27 augustus start om 10.00u de IJsseldeltastreekmarkt, het Jumbo Kinderplein (met 7 attracties), en de BBQ-kampioenschappen in het Twistvlietpark. Om 14.00u wordt de Trias Obstacle Run gehouden. In het winkelcentrum zelf is een gezellige braderie en prijzenfestival. Hierbij worden o.a. een helikoptervlucht boven Stadshagen(festival) en 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Nagelmaeker en bij Albert Heijn Wade verloot. De zaterdagavond wordt ingeluid met een kinderdisco en een avondfeest met de inmiddels alom bekende band Barcode en DJ Marco Ester. Ga naar www.stadshagenfestival.nl voor het volledige programma of haal een flyer op in een van de winkels van Winkelcentrum Stadshagen.

WIN EEN HELIKOPTERVLUCHT OP 27 AUGUSTUS!

Ga naar onze pagina op Facebook (www.facebook.com/wcstadshagen) en doe mee!

Afbeelding
Doe mee met de najaarsactie van Groene Loper Zwolle: 'Planten van Waarde' Algemeen 28 mei, 15:08
Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
De rechtbank in Zwolle.
Boete voor verkeersongeval met drie slachtoffers in Kampen Algemeen 28 mei, 10:48