Voor altijd jong! Opa’s en oma’s feesten mee in de Kinderboekenweek

Algemeen

Het is aftellen geblazen...de Kinderboekenweek komt eraan! Onder het motto
Voor altijd jong! draait dit jaar alles om opa’s en oma’s. De Kinderboekenweek is van 5 t/m 16 oktober: tien dagen feest dus voor jong én oud!


Groot Zwols Kinderboekenfeest
Na de succesvolle eerste editie, krijgt de Kinderboekenweek ook dit jaar weer een feestelijke aftrap. Woensdagmiddag 5 oktober vindt in Schouwburg Odeon het Groot Zwols Kinderboekenfeest plaats: een festival compleet met theater, muziek, workshops, ruilboekenmarkt en gastvoorlezers. Het Groot Zwols Kinderboekenfeest is een initiatief van Hedon, de Zwolse theaters, Stedelijk Museum, de Fundatie, Theater Gnaffel en Stadkamer.

Kinderboekenweek voor jong én oud
Waar kun je de Kinderboekenweek beter doorbrengen dan tussen de boeken, strips en tijdschriften? In alle vestigingen van Stadkamer valt er genoeg te beleven. Wat te denken van de illustratieworkshop Samen super oud! van Marit de Wolf, een workshop Ik over 500 jaar van Schrijfbende, de vertelvoorstelling De Vuurtoren
van De Jonge Honden? Heel veel activiteiten zijn bovendien leuk om samen met grootouders te doen!

Informatie over alle activiteiten, locaties en deelname is te lezen in de speciale flyer of op lezenenlenen@stadkamer.nl. Reserveren van kaartjes wordt aangeraden, want vol = vol!