Afbeelding
Erik Franssen

Theater Gnaffel brengt 'Oma, mag ik mijn pop terug?'

· leestijd 1 minuut Algemeen

BINNENSTAD - Theater Gnaffel is op 12 oktober om 14.30 uur met haar voorstelling ‘Oma, mag ik mijn pop terug?’ te zien in schouwburg Odeon.

Theater Gnaffel maakt voorstellingen met levensechte poppen voor jong en oud. Deze voorstelling was in 2015 al te zien in de theaters en komt nu vanwege succes weer terug. ‘Oma, mag ik mijn pop terug?’ is een grappige en ontroerende voorstelling over Fien en haar oma, gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Haayema.

Elke zondag gaat Fien met haar pop bij oma op visite. Ze doen spelletjes en eten koekjes. De koekjes zijn veel zachter dan bij Fien thuis. Fien ziet dat haar oma ouder wordt en steeds meer begint te vergeten. Wat als oma het allemaal niet meer kan onthouden? Dat ze haar eigen naam niet meer weet, of dat ze is vergeten dat ze je oma is? Op een dag vergeet oma zoveel dat ze moet verhuizen naar een speciaal huis voor vergeetachtige opa’s en oma’s. Pop mag een nachtje bij haar logeren, maar als oma niet meer weet waar ze pop gelaten heeft, moet Fien in actie komen.

Kijk voor meer informatie over de voorstelling op www.gnaffel.nl.

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf zes jaar. Kaarten à 12 euro zijn te reserveren via de website www.zwolsetheaters.nl, telefonisch via 0900-1435 (0,45 euro per minuut) of bij de kassa van schouwburg Odeon, dagelijks geopend van 10.00 tot 20.30 uur.