Afbeelding
Erik Franssen

Theater Gnaffel speelt Oma, mag ik mijn pop terug? in De Molenhof

Algemeen

ASSENDORP - Theater Gnaffel speelt op woensdag 2 november om 14.30 uur haar voorstelling ‘Oma, mag ik mijn pop terug?’ in Woonzorgcentrum De Molenhof in Assendorp.

Theater Gnaffel maakt voorstellingen met levensechte poppen voor jong en oud. Deze voorstelling is een cadeau van het theatergezelschap aan het zorgcentrum en de wijk Assendorp. Ze werkt hierbij samen met basisschool Het Atelier. Leerlingen zijn als gastheer/vrouw aanwezig bij de voorstelling.

Het Atelier is vorig seizoen met een aantal groepen aanwezig geweest bij de voorstelling van Theater Gnaffel. Naar aanleiding van het bijbehorende educatiemateriaal is vanuit de school de vraag gekomen of de kinderen ook eens een bezoek zouden kunnen brengen aan een verzorgingshuis. Er is toen geregeld dat ze op de koffie konden bij bewoners van De Molenhof. Dit is uitgegroeid tot structureel bezoek eens in de zes weken en nu nog steeds zetten de ouders van de kinderen dit bezoek voort.

De voorstelling is in eerste instantie bedoeld voor bewoners van De Molenhof, hun familieleden en personeelsleden. Daarnaast is er plaats voor andere geïnteresseerden uit de wijk Assendorp en Zwolle. Aanmelden is niet nodig, wel geldt vol = vol! De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf zes jaar. ‘Oma, mag ik mijn pop terug?’ is een grappige en ontroerende voorstelling over Fien en haar oma, gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Haayema.

Kijk voor meer informatie over de voorstelling op www.gnaffel.nl.