Afbeelding

Sinterklaasfeest voor kind uit gezin laag inkomen komt er aan

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Stichting Kind in Beeld houdt op woensdagmiddag 23 november, in samenwerking met Studio TaS, Humanitas, Song & Dance Academie, gemeente Zwolle, Voedselbank, Landstede en sponsoren de zevende editie van ‘Hét grote Sinterklaasfeest’ voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Voor hen is het niet van zelfsprekend, dat ze een Sinterklaascadeau krijgen.

Het Landstede Sportcentrum wordt op 23 november door studenten van Landstede Event & Organisatie omgetoverd tot een Sinterklaaswalhalla. Honderden kinderen zullen hier samen met hun ouders/voogden blij verrast worden door een Sinterklaasmusical en een cadeau. Maar eerst worden de kinderen en hun ouders welkom geheten met koffie, thee, ranja en iets lekkers. De feestelijke middag werkt daarna naar een hoogtepunt toe. De kinderen kunnen eerst genieten van een spannende Sinterklaasmusical van de studenten van de Song & Dance Academie. En als slot van de gezellige middag kunnen de kinderen hun prachtige Sinterklaascadeau ophalen en krijgen ze nog iets lekkers mee naar huis. Natuurlijk kunnen ouders er ook voor kiezen dat hun kinderen niet naar Hét Grote Sinterklaasfeest gaan maar het cadeau thuis ontvangen. Leden van de Ladies Circle Zwolle zorgen ervoor dat de cadeaus voor 5 december bij de gezinnen thuis worden bezorgd.

Voor maar 10 euro maak je een kind uit een Zwols gezin met een laag inkomen blij met een prachtig sinterklaascadeau. Je kunt jouw bijdrage storten op de rekening van Stichting Kind in Beeld: NL91 RABO 0305 2862 26. Meer info: www.stichtingkindinbeeld.nl .

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.