Afbeelding
Hans Smit

Senioren kunnen wekelijks sporten op Sportpark de Verbinding

· leestijd 1 minuut Algemeen

STADSHAGEN – Senioren hebben iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur de kans om op Sportpark de Verbinding in Stadshagen te komen sporten.

Zowel binnen- als buitensporten staan daarbij centraal. Het sportprogramma is altijd onder professionele begeleiding en heeft voor iedereen een op maat gemaakt aanbod. Naast lekker bewegen, zijn er ook genoeg mogelijkheden om een kop koffie/thee te drinken en bij te praten. Het programma van deze dag is geheel in samenspraak met senioren tot stand gekomen en voor iedereen toegankelijk. Enkele voorbeelden van buitensporten zijn walking voetbal, tennis en jeu de boules. Binnen zijn er mogelijkheden voor diverse spellen en sporten als bijvoorbeeld verschillende denksporten, bridge, koersbal, kaartspelen, maar ook handwerken.

De activiteiten worden altijd onder leiding van een professional gegeven met een op maat gemaakt aanbod. Eén van de al deelnemende senioren, de heer Oosterling geeft aan: “Ik kan wel zeggen hoe leuk het is, maar het is het beste om dat zelf uit te vinden en te ervaren.”

Het senioren sportaanbod is er iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur op sportpark De Verbinding, locatie CKV Sparta, aan de Nijenhuislaan 2. In de wintermaanden is de sportlocatie TC ’91 aan de Oude Wetering 43. Deelname kost 3,50 euro per keer, maar men kan ook kiezen voor een strippenkaart van vijftien keer voor 45 euro. Deelname is inclusief koffie/thee. Neem voor meer informatie of deelname telefonisch contact op met Arno de Swart of Sharon de Witte van SportService Zwolle: (038) 423 66 86.