Afbeelding

Informatieavonden Thorbecke Scholengemeenschap voor mavo, havo en atheneum op 22 en 23 november

· leestijd 1 minuut Algemeen

Leerlingen uit groep 8 staan voor de belangrijke keuze naar welke school zij willen in het voortgezet onderwijs. Hun ouders kunnen voor een eerste kennismaking met de Thorbecke Scholengemeenschap, aan de Dokter Van Heesweg, terecht voor informatie over het onderwijs op de mavo, havo en het atheneum. Op dinsdag 22 november en woensdag 23 november zijn ouders van harte welkom.

Tijdens deze informatieavonden worden ouders geïnformeerd over wat de Thorbecke Scholengemeenschap te bieden heeft. Hoe komt het dat de school zo goed aangeschreven staat in de regio en ver daar buiten? Hoe wordt gekeken naar kwalitatief goed onderwijs? Welke keuzes kunnen kinderen maken? Op welke vlakken kan begeleiding en ondersteuning geboden worden? En last but not least? Hoe komt de Thorbecke aan zulke goede resultaten? Voorlichters van de Thorbecke zullen de ouders in ongeveer een uur wegwijs maken in het onderwijs dat de Thorbecke biedt en voorzien van allerlei praktische informatie. Het is tenslotte een belangrijke keuze die door ouders en kind voor de komende jaren wordt gemaakt.

Bezoekers aan de Thorbecke zullen ontdekken dat er een prettige sfeer heerst in de school en dat elk kind hier wel iets vindt dat hem of haar aanspreekt. Kinderen voelen zich snel thuis!

Praktisch
Er is rekening gehouden met volle agenda’s. Daarom biedt de Thorbecke de mogelijkheid de voorlichting tussen 17.00 en 18.00 uur bij te wonen, maar voor wie het wat later op de avond beter uitkomt, is net zo welkom tussen 19.30 en 20.30 uur. De inhoud van de voorlichting is gelijk. Graag tot ziens op Thorbecke Scholengemeenschap!

Thorbecke Scholengemeenschap
locatie mavo, havo, atheneum

Dr. Van Heesweg 1
8025 AB Zwolle
E: info@tsgzwolle.nl
T: 038 - 456 4560
S: www.thorbecke-zwolle.nl