Afbeelding
Buro Ruis

Buro Ruis maakt data Bruisweken 2017 bekend

Algemeen

ZWOLLE - Buro Ruis heeft, tijdens de eerste Bruisbijeenkomst in schouwburg Odeon, de nieuwe data voor aankomende editie van de Bruisweken bekendgemaakt. De HBO Bruisweek is van maandag 28 tot en met woensdag 30 augustus en de MBO Bruisdag op woensdag 6 september.

De organisator van de introductieweken voor de studenten blikte tijdens de bijeenkomst tevens terug naar het succes van de afgelopen editie en vooruit naar volgend jaar. Vooral de geoliede samenwerking van meer dan tachtig partners, die de organisatie van de Bruisweken mogelijk maakt, werd benadrukt. “Een samenwerking van die omvang is uniek voor studentenintroducties in Nederland”, aldus Buro Ruis.

Voor komend jaar wil ze nog meer inzetten op een decentrale aanpak. Dat wil zeggen dat zij de komende periode zoveel mogelijk in gesprek gaat met scholen, opleidingen en verenigingen om zo het programma nog beter te laten aansluiten. Een intensivering op de koers die afgelopen jaar al werd gezet met de Bruisweken, waarbij opleidingen al meer ruimte kregen om eigen programmaonderdelen te implementeren in de HBO Bruisweek en de routes gespecificeerd per opleiding voor de MBO Bruisdag.

De Bruisweken worden georganiseerd door Buro Ruis, het samenwerkingsverband van de acht Zwolse Onderwijsinstellingen, gemeente Zwolle en Hedon. Kijk voor meer informatie op www.bruisweken.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.