Afbeelding
Gerard Boersen

Oosterkerk Zwolle houdt Top 2000-dienst

Algemeen

DIEZERPOORT – In de Oosterkerk aan de Bagijnesingel 17 is op zondag 29 januari om 16.30 uur een Top 2000-dienst met als thema ‘Uit de droom?.

Wat is het geheim van het succes van de Top 2000? Is het de combinatie van nostalgie met de mooiste muziek die ooit is gemaakt? Dominee Gerard Rinsma en rockband Grace nemen de bezoekers mee op een reis door de tijd met de mooiste liedjes. De kerk is vanaf 16.00 uur open en dan staat ook de koffie klaar. Aanmelden voor de kerkdienst is niet nodig en de toegang is gratis. Er is een collecte voor de onkosten. Kijk voor meer informatie op gerardrinsma.nl/top2000/ of op de Facebookpagina Gerard Rinsma en Grace.

Voor belangstellenden is er na afloop van de kerkdienst de mogelijkheid een Indonesische maaltijd samen te nuttigen. De kosten bedragen 7 euro per persoon. Kinderen tot twaalf jaar betalen 2 euro; voor hen is er patat. Voor de maaltijd ontvangt Wouter Geerling de aanmeldingen graag vóór 18 januari: wfgeerling@hotmail.com. Geef daarbij aan of de maaltijd vegetarisch moet zijn en of er kinderen meekomen.