Afbeelding
Eigen foto

Benefietconcert Grace & Glory voor goede doelen Warmlopers

Algemeen

HOLTENBROEK - Het Zwolse (black)gospelkoor Grace & Glory, onder leiding van dirigente Talitha Nawijn, geeft op vrijdag 10 februari een benefietconcert in de Verrijzeniskerk voor de goede doelen van de Warmlopers: de Boerderij van Nambikay en Gift City.

Iedereen die houdt van gospelmuziek en van zingen, of wie met een gezellige avond twee goede doelen wil steunen, is welkom. Het enthousiaste koor verzorgt volgens de Warmlopers een hoogstaand swingend muzikaal programma met onder andere bekende meezingers zoals ‘O happy day’.

Het gospelkoor houdt het Benefietconcert voor en met medewerking van De Warmlopers, een groep hardlopers die jaarlijks meedoet aan de Halve Marathon van Zwolle voor goede doelen. Dit jaar zijn dat de Boerderij van Nambikay, een geitenproject in Sri Lanka, en de Zwolse Gift City, een vrijwilligersconcept met onder andere een winkel en café aan de Rieteweg.

Het Benefietconcert in de Verrijzeniskerk aan de Bachlaan 150 begint om 20.00 uur. Toegangskaarten kosten 10 euro en kunnen gereserveerd worden via ggvoorwarmlopers@gmail.com. Meer informatie over het koor is te vinden op www.graceandglory.nl. De warmlopers presenteren zich op: www.warmlopers.nl.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13