Afbeelding

Komen tot Jezus... is dat wel voor mij?

· leestijd 1 minuut Algemeen

Zondag 12 maart, bij leven en welzijn, is er om 17.00 uur een zang, getuigenis en appeldienst in D' Overtoom in Genemuiden met het thema "Komen tot Jezus.... is dat wel voor mij?".

Misschien moet je niets van Hem hebben of heb moeite om bij Jezus te komen en naar Hem toe te gaan. Je weet het gewoon niet. Of je dopt je eigen boontjes wel. Of straks... nou dan zie je wel hoe het afloopt. Misschien leef je wel goed en netjes en doe je veel je naaste als vrijwilliger. Hoe dan ook, wat je ook doet, dat gat in hun ziel wordt maar niet gevuld... je blijft leeg.

Jezus zoekt je hoe je ook denkt en doet. Hij wacht al jaren op je om een einde te maken aan die eindeloze zoektocht van je. Hij wil je de waarheid leren en genade geven. Als je naar Hem toegaat, weet je meteen hoe het echt zit. Je verlaat dan de donkere doolhof van je eigen leven en je ziet ineens het Licht van de wereld, Jezus! Je weet dan onmiddellijk wat de waarheid is. Er komt dan vrede met God die je niet kan begrijpen. Kom en luister hoe het echt zit.

Misschien ben je wel iemand
die dag en nacht zoekt naar vrede met God,
die alsmaar goede werken doet om aan God te laten zien,
die Jezus' stem uit de hemel hoorde in je hart

"Zie Ik sta aan de deur en Ik klop. Indien iemand Mijn stem zal horen en de deur opendoet, Ik zal tot hem inkomen en avondmaal houden en hij met Mij”,

Misschien weet je dat God je al tijden uitnodigt

"Mijn zoon, mijn dochter, geef Mij je hart"

Je weet echter niet hoe je die uitnodiging aan moet pakkken.

Als je zo'n jongen of meisje bent, of zo'n man of vrouw, of zo'n opa of oma dan ben je dichtbij. Want zonder dat je het zelf weet, sta je met je rug tegen tegen de enge poort, ben je vlak voor de enige deur naar je redding. Op die deur staat

“Die klopt, zal worden opgedaan!"

Hoe het ook zij, wie je ook bent, wat je ook gelooft, waar je ook vandaan komt, wat je ook gedaan hebt, hoe oud of hoe jong je ook bent…. wees van harte welkom in deze dienst. Ook al moet je van ver weg komen om de zaligheid, de redding van je ziel te verkrijgen, kom dan toch!

De jongste zoon kwam zelfs terug uit een ver en vreemd land bij de varkens vandaan… en waagde het erop. Hij kwam eindelijk thuis bij zijn Vader. Hij ontving zijn eeuwige bestemming.

Kijk daarom niet naar jezelf maar naar Jezus Die ook voor jou gekomen is. Trek de stoute schoenen aan, volg het diepste verlangen van je hart en kom naar deze dienst.

Hier de weblink naar het evenement: https://goo.gl/s9IOzA