Afbeelding

10 mei Business Event ‘Bruggen bouwen voor Groene Energie’

· leestijd 1 minuut Algemeen

1 mei 2017 – Zelf groene energie opwekken is hot, maar hoe pak je dat nu aan als Zwols bedrijf? Op 10 mei aanstaande organiseren Blauwvinger energie en Hogeschool Windesheim een business event hierover, want er is heel veel gaande in het Zwolse!

Hogeschool Windesheim gaat voor een fossielvrije campus in 2023, Blauwvinger Energie gaat voor een fossielvrije stad waar iedere Zwollenaar kan profiteren van de voordelen van duurzame energie, dus ook de Zwolse bedrijven. Op 10 mei aanstaande organiseert Blauwvinger Energie samen met studenten van het Windesheim Honours College het business event ‘Bruggen bouwen voor groene energie’ bij gastheer Zehnder op bedrijventerrein Hessenpoort.

Tijdens dit event kunnen bedrijven zich laten informeren over de ontwikkelingen op dit gebied in Zwolle:
· Zehnder zal iets vertellen over hoe zij als bedrijf met duurzaamheid en energie omgaat;
· studenten zullen twee taaie vraagstukken over energie en klimaatverandering uiteenzetten;
· het Zwols Klimaatakkoord wordt afgetrapt door Blauwvinger Energie en wethouder Filip van As;
· wethouder René de Heer en parkmanager Hessenpoort Ilse Sijtsema nemen u mee in de ontwikkelingen rondom Zonnepark Hessenpoort;
· en tot slot brengt initiatiefnemer Michiel Kirch u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het Gebruiker Energiebedrijf, een energiebedrijf van, voor en door ons allemaal.

Het evenement vindt plaats van 16.30 tot 19.15 uur met aansluitend een netwerkborrel. Inloop en ontvangst vanaf 15.30 uur.

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan snel aan via studentenvoorgroen@gmail.com of deze link. De toegangsprijs bedraagt € 20, dit is inclusief een hapje en een drankje.

Aanmeldlink:
https://goo.gl/forms/PZLbR2M9Y1oy9jPH2