Afbeelding
Hans Smit

SportService Zwolle houdt seniorensportdag in Stadshagen

· leestijd 1 minuut Algemeen

STADSHAGEN – Senioren kunnen op donderdag 18 mei van 09.30 tot 14.00 uur kennismaken met verschillende sporten op Sportpark de Verbinding, locatie van CKV Sparta aan de Nijenhuislaan 2 in Stadshagen.

“Binnen en buiten sporten staan deze dag centraal. Het sportprogramma is onder professionele begeleiding en heeft voor iedereen een op maat gemaakt aanbod. Deelname is gratis en vrijblijvend”, aldus SportService Zwolle. “Naast lekker bewegen is er ook genoeg tijd om een kop koffie/thee te drinken en bij te kletsen. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Het programma van deze dag is geheel in samenspraak met senioren tot stand gekomen en voor iedereen toegankelijk.”

De activiteiten van de seniorensportdag zijn verschillende vormen van sporten en bewegen buiten en binnen. Enkele voorbeelden van sporten buiten zijn: ‘walking voetbal’, tennis en jeu de boules. Binnen zijn er mogelijkheden voor diverse spellen en sporten, waaronder verschillende denksporten, bridge, koersbal en kaartspelen. De activiteiten worden onder leiding van een professional gegeven met een op maat gemaakt aanbod.

Ook ontmoeten is volgens SportService Zwolle belangrijk. “De sportdag begint met een kop koffie/thee en eindigt met een gezamenlijke lunch. Uiteraard is het mogelijk om iemand mee te nemen om gezellig samen te komen sporten.”

Deze sportdag geeft een kijkje in het reguliere sportaanbod voor senioren. Iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur is er bij CKV Sparta regulier sportaanbod, onder leiding van een professionele begeleider vanuit SportService Zwolle. Neem voor meer informatie of deelname telefonisch contact op met Arno de Swart en/of Sharon de Witte van SportService Zwolle: (038) 423 66 86.

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 21 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50