Afbeelding
Eigen foto

De Zwolse TrekzakClub verzorgt proeflessen tijdens Opentrekzakfestival.nl

Algemeen

DIEZERPOORT - In muziekgebouw Domusica aan de Radewijnstraat 10 vindt op zaterdag 2 september het achtste Open Trekzakfestival in Zwolle plaats.

Op dit evenement komen trekzakspelers uit heel Nederland om in één van de vijf workshops hun vaardigheden op de trekharmonica te verbeteren of te verdiepen. Zie voor deelname aan een van de workshops www.opentrekzakfestival.nl.

Op deze nieuwe locatie is het, anders dan voorgaande jaren, niet meer mogelijk om her en der open-air muziek te maken. Maar wel is er de mogelijkheid gebleven om ook zelf eens gratis kennis te maken met dit instrument, ook voor wie zelf geen trekharmonica heeft. Op zaterdag 2 september, om 11.30 of 13.00 uur, kan iedereen die het eens wil proberen deelnemen aan een mini-les op de trekzak door Hannie Koert van de Linden. Aansluitend kunnen bezoekers proeven van de sfeer in de openbare les van Janna Lammers, docente bij de Zwolse Trekzakclub die met een aantal leden demonstreert hoe het er aan toegaat. Smaakt dit naar meer, dan kan men zich direct aanmelden voor een gratis proefles bij de Zwolse Trekzakclub op woensdag 6 september.

Zie voor meer informatie www.opentrekzakfestival.nl of bel organisator Jan Kamphuis via 06-123 121 96. Meer informatie over de Zwolse Trekzakclub is te vinden op www.zwolsetrekzakclub.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.