Afbeelding
Eigen foto

Kaartverkoop Smartlappenfestival 2017 begint op zaterdag 9 september

Algemeen

ZWOLLE - De verkoop van kaarten voor het populaire Zwolse Smartlappenfestival 2017 begint op zaterdag 9 september om 10.30 uur bij schouwburg Odeon aan de Blijmarkt. ’s Middags om 14.00 uur begint de verkoop via internet en telefoon.

Wie zeker wil zijn van kaarten, doet er goed aan om op tijd bij Odeon te zijn, want sinds jaar en dag zijn de kaarten supersnel uitverkocht, meldt de organisatie. Het festival is dit jaar op zaterdagavond 4 november en wordt als vanouds weer gehouden in schouwburg Odeon. De vraag is natuurlijk wie zich straks een jaar lang Smartlappenkoning of -koningin van Zwolle mag noemen. Vorig jaar won de mannen van Valse Lucht de jubileumeditie. Ze hebben beloofd hun titel te verdedigen.

Inmiddels hebben negen groepen zich gemeld voor deelname aan het Smartlappenfestival. Deelnemers moeten aan twee voorwaarden voldoen. De tekst van de smartlap moet zelf geschreven zijn en er moet natuurlijk een lach en een traan in doorklinken. Het lied mag op een zelf gecomponeerde óf op een bestaande melodie worden gezongen. Alle deelnemers worden op 4 november begeleid door professionele muzikanten.

Kaarten kosten 18 euro (2e rang) en 20 euro (1e rang), inclusief een pauzedrankje. De fysieke kaartverkoop begint, zoals gemeld, om 10.30 uur. Na 14.00 uur zijn kaarten telefonisch via 0900 1435 (0,45 euro per minuut) of via www.zwolsetheaters.nl te bestellen. Zie voor meer informatie over het Smartlappenfestival Zwolle www.smartlappenfestivalzwolle.nl, Facebook.com/smartlappenfestivalzwolle of Twitter @SmartlapZwolle.

Afbeelding
Beleef het ware verhaal van Anne Frank op 20 mei in Schouwburg Odeon Algemeen 3 mei, 11:09
Visualisatie van Solar Transferium Assendorp.
Prowind en Envitron werken samen aan lokale opwek, opslag en verbruik van zonne-energie Algemeen 3 mei, 08:29
Afbeelding
Industrielicht wint aanbesteding voor verlichting van iconische gebouwen in Zwolle Algemeen 2 mei, 17:11
Afbeelding
Horeca in binnenstad viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijn Algemeen 2 mei, 15:42
Afbeelding
Brandweer doneert duikapparatuur aan Stichting Waterlicht Algemeen 2 mei, 14:36
Afbeelding
Makershuis VAKTOR biedt Mastertraject aan voor creatieve makers in de regio Zwolle Algemeen 2 mei, 12:52