Afbeelding
Michel de Boer

Feestelijke opening van Praktijk LenteFit

· leestijd 1 minuut Algemeen

Zwolle - Ontdekken hoe je meer energie krijgt door kleine aanpassingen in je voedingspatroon? Dat kan bij voedingsdeskundige Lenny de Boer - Louws van Praktijk LenteFit. Vanaf 1 oktober start ze in Praktijk LenteFit met het geven van voedingsadviezen op maat. Lenny gelooft niet in crash diëten. Wel is ze ervan overtuigd dat ieder lichaam een eigen behandeling nodig is. “Het advies dat je van mij krijgt is echt helemaal op jouw lichaam afgestemd. Zelf kwam ik er bijvoorbeeld achter dat ik veel energie krijg door geen paprika meer te eten. Anderen heb ik aan meer energie geholpen met het advies meer water te drinken.”

Voedingsadvies is niet het enige dat Lenny aanbiedt in haar praktijk; het is één van de mogelijkheden om meer energie te krijgen en je weer fit te voelen. In haar praktijk kun je ook heerlijk ontspannen tijdens een Reikibehandeling of een Shiatsumassage. “Ook door deze behandelingen wordt jouw lichaam ‘gevoed’ en krijg je meer energie.

Uniek concept

Lenny is ervan overtuigd dat haar klanten het meeste baat hebben bij de combinatie van voedingsadvies aangevuld met een Reikibehandeling of Shiatsumassage wat het lichaam de nodige energie geeft. Het versterkt elkaar met als resultaat dat je sneller weer lekker in je vel zit. “Ik heb bewust voor deze combinatie gekozen omdat voeding zoveel meer is dan alleen wat je eet en drinkt. Verder beantwoorden we in de persoonlijke aanpak ook vragen als; Kom je wel voldoende buiten, beweeg je genoeg, ga je met plezier naar je werk of ervaar je veel stress? Dat zijn allemaal belangrijke factoren voor je gezondheid en bepalen samen jouw energieniveau met uiteindelijk een gezondere leefstijl als resultaat.”

Alle behandelingen die je bij Lenny kunt krijgen zijn heel persoonlijk. Daarom ben je zaterdag 30 september 2017 van 14:00 tot 17:00 uur van harte welkom op de officiële en feestelijke opening van Praktijk LenteFit aan de provincieroute 113 te Zwolle (zuid). Een leuke manier om kennis te maken, de praktijkruimte te bewonderen, te genieten van (h)eerlijke gezonde hapjes en drankjes en om te ontdekken hoe je meer energie kunt krijgen door Reiki, Shiatsumassage en voedingsadvies.

Kom jij ook? Kijk voor meer informatie op de website www.lentefit.nu/openingsfeest-30-september. Je kunt deze middag ook een cadeaubon winnen voor een gratis behandeling. Graag tot dan!

www.lentefit.nu