Afbeelding
Joop van Putten

Vuurvogel Familieconcert in Landstede Sportcentrum

Algemeen

Op zondagmiddag 26 november zullen alle ensembles die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen zich laten horen in het jaarlijkse Vuurvogel Familieconcert. In dit 15e, inmiddels traditionele, familieconcert voor jong en oud zullen meer dan 200 jonge musici zich muzikaal presenteren.

De organisatie is er in geslaagd om alle jonge musici binnen één concert de revue te laten passeren. De ensemble’s die onder Stichting de Vuurvogel vallen zijn: Kinderkoor Konstantijn, Jeugdkoor #Voices, Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Laatsgenoemd orkest telt momenteel 92 leden en maakte onlangs een succesvolle concerttournee naar Praag.

Het Vuurvogel Familieconcert begint zondag 26 november in het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10 om 15.00 uur; de zaal is om 14.30 uur open voor het publiek. Kaarten kosten € 7,50 voor volwassen en €2,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Kaarten zijn online verkrijgbaar en vanaf 14.00 uur aan de zaal. Meer informatie op de website: www.vuurvogelonline.nl

Tickets zijn verkrijgbaar via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/familieconcert17