Afbeelding

Kerstvieringen Leger des Heils

Algemeen

Kerstvieringen

Leger des Heils

‘Komt laten wij aanbidden’, is het centrale thema van de kerstvieringen van het Leger des Heils in Zwolle. Hoogtepunt van deze vieringen is de kerstnachtdienst op zondag 24 december, aanvang 22.30 uur. Deze dienst wordt geleid door de majoors Rens en Caroline Roos. Medewerking verlenen een gelegenheidskoor en het brass-ensemble. Naast veel samenzang en een kerst-overdenking zal er een drama-stuk worden opgevoerd. Dat alles rond het thema ‘Komt, laten wij aanbidden’.

De ochtenddienst, aanvang 10.00 uur, is de vierde adventszondag. Thema van deze dienst is ‘Watching and Waiting’, en wordt geleid door Hylke en Irma van der Zee. Ook aan deze dienst werken koor en brass-ensemble mee.

Op maandag 25 december (eerste kerstdag, aanvang 11.00 uur), is er een speciale dienst voor jong en oud. Dat wil zeggen dat er extra aandacht is voor de kinderen, die ook een aandeel in deze dienst zullen hebben. Deze jong en oud-dienst wordt geleid door Rens en Caroline Roos. Aansluitend aan de dienst is er een kerstlunch. Voor opgave hiervoor: korps.zwolle@legerdesheils.nl.

Op dinsdag 26 december (tweede kerstdag), is het buurt-inloophuis Bij Bosshardt geopend van 13.00-18.00 uur. Deze Kerst-Inn wordt afgesloten met een kerstdiner. Opgave hiervoor: 038-4548783.

Alle activiteiten worden gehouden in het Andreascentrum, Geert Grootestraat 9-11 in Zwolle.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 9 uur geleden