Afbeelding
Jaap Jongman

Winterwandeling in de Vreugderijkerwaard

Algemeen

SPOOLDE - Voor wie heerlijk even de buitenlucht wil opzoeken na de kerstdagen, heeft Natuurmonumenten een winterwandeling georganiseerd.

Wandelaars, zowel volwassenen als kinderen, kunnen op donderdag 28 december van 10.00 tot 13.00 uur een winterse wandeling door de Vreugderijkerwaard maken. De boswachter vertelt onderweg het één en ander over de vogels die zijn neergestreken na een barre tocht uit het hoge noorden, maar bovenal wordt er in een lekker wandeltempo gelopen en genoten van de Vreugderijkerwaard. Na afloop staat er bij Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve een kop snert met roggebrood en spek klaar. De kosten zijn voor volwassenen 14,50 euro per persoon en kinderen betalen 12,50 euro per persoon. Leden van Natuurmonumenten krijgen 3 euro korting.

Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Daarom wordt geadviseerd vooraf online een ticket te kopen op www.natuurmonumenten.nl/agenda. De excursie begint bij Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve aan de Zalkerweg 20. Zie voor meer activiteiten www.natuurmonumenten.nl/agenda.