Afbeelding
Mark Monsma

Cibap open dagen 2 en 3 februari

Algemeen

Zwolle - Cibap vakschool voor verbeelding in Zwolle zet haar deuren open op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari voor toekomstige studenten, ouders en belangstellenden. Studenten en docenten tonen hun projecten en opdrachten in de verschillende studiefases. Van creatief vakman tot mediavormgever en van filmmaker/fotograaf tot ruimtelijk vormgever.

Ontdek hoe het Cibap werk maakt van creativiteit en welk keuzes je kunt maken binnen het aanbod van opleidingen. Duik onder in de wereld van virtual reality of laat je fotograferen door studenten in de fotostudio. Ga zelf aan de slag met de lasersnijder in de Ontwerpfabriek of maak een product van leer bij de opleiding creatief vakman.

Maak tijdens de open dagen ook kennis met de nieuwe tweetalige opleiding international creative business developer. Alle aspecten van vormgeving komen in deze opleiding voorbij. Een niveau 5 opleiding in Allround Design gekoppeld aan marketing en ICT in een tweetalig traject.

Open

Bezoek het Cibap op vrijdag 2 februari van 16.00 uur tot 20.30 uur of op zaterdag 3 februari van 10.00 uur tot 14.00 uur. Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om de open dagen te bezoeken, organiseert het Cibap ook voorlichtingsmiddagen, demo doe dagen en portfoliomiddagen. Meer informatie op: www.cibap.nl.

Cibap vakschool voor verbeelding leidt op met en voor de Creatieve Industrie. Van creatief vakman tot mediavormgever en van filmmaker/fotograaf tot ruimtelijk vormgever en decoratie- en restauratieschilder.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59