Afbeelding
Cortney Armitage

Amerikaanse rockband Electric Six treedt op in Hedon

Algemeen

ZWOLLE - De Amerikaanse rockband Electric Six komt op vrijdag 16 februari voor een optreden naar het Zwolse poppodium Hedon. De band brak wereldwijd door met het nummer ‘Danger, Danger! High Voltage’ waarbij Jack White (The White Stripes) de achtergrondzang deed. Het optreden in Zwolle is één van de slechts vier shows die band in Nederland doet.

Naast het al eerder genoemde nummer met Jack White scoorde de band nog een aantal andere grote wereldwijde hits en spelen ze al ruim vijftien jaar lang op tal van grote zomerfestivals over de hele wereld, aldus Hedon. In hun lange carrière bracht de band maar liefst veertien albums uit en trekken ze wereldwijd nog veel publiek. Het is de eerste keer dat Electric Six een optreden in Zwolle doet.

Als voorprogramma neemt Electric Six de all-girl-punkband Mutant Monster uit Japan mee. De kaartverkoop voor het optreden is van start gegaan.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 17 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 17 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 18 uur geleden