Afbeelding
Gerlinde Schrijver

Theeschenkerij Oldeniel zoekt vrijwilligers

Algemeen

ZWOLLE/HATTEM - Theeschenkerij Oldeniel zoekt vrijwilligers om het team te versterken. De theeschenkerij ligt direct aan de IJssel naast het voetveer Zwolle-Hattem.

Aan de Hattemse kant schenken de vrijwilligers op zondagen van mei tot en met oktober thee en koffie. Op de laatste zondag van de maand zijn er culturele optredens. De vrijwilligers zoeken theeschenkers: mensen die eens in de maand op een zondagochtend of zondagmiddag samen met één of meer andere theeschenkers de theeschenkerij draaien. Gezelligheid met collega’s en gasten staat voorop. Er wordt geheel stekkerloos gewerkt: de vrijwilligers koken heet water op gas en gieten nog ambachtelijk de koffie op. Nieuwe theeschenkers worden ingewerkt door ervaren krachten. Ze werken elke dienst met andere collega-schenkers. Oldeniel beschikt over twee keten: een keuken en een schuur. In het voorjaar worden die uit de stalling gehaald en geplaatst en in het najaar gaan ze weer terug. Het team zoekt mensen die twee keer per jaar willen helpen bij het vervoer en het plaatsen. Ze wil ook graag wat hulp bij het onderhoud van de keten en wat technische zaken.

Geïnteresseerden worden verzocht, zo mogelijk, vóór 30 maart telefonisch contact op te nemen met Margreeth de Haas: (038) 421 24 60 of 06-282 11 465 of per mail theeschenkerij@oldeniel.nl. Bekijk voor meer informatie ook de website www.oldeniel.nl.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen gisteren