Afbeelding
Eigen foto

Groot Mannenkoor Zwolle zoekt mannen zonder zangervaring

Algemeen

ZWOLLE - Wie zelf in juni The Bohemian Rhapsody van Queen wil kunnen zingen, doet er goed aan contact op te nemen met het Groot Mannenkoor Zwolle. Het koor begint op 9 april weer met een introductiecursus ‘Ontdek Je Stem’.

Circa tachtig mannen zijn nu lid van het Groot Mannenkoor Zwolle en bezoeken wekelijks de repetitieavond. In wijkcentrum de Weijenbelt in Berkum leven zij zich uit in de koormuziek. Het repertoire is van moderne, herkenbare, hedendaagse populaire muziek tot klassieke koorwerken, musicals en popmuziek.

Het koor zoekt nu mannen tot zestig jaar zonder zangervaring voor de introductiecursus ‘Ontdek Je Stem’. De cursus wordt afgesloten met deelname aan het Queenconcert op zaterdagavond 2 juni bij Waanders In de Broeren met als hoofdmoot The Bohemian Rhapsody van Queen.

Mannen krijgen de gelegenheid om gedurende een aantal weken een introductiecursus te volgen om een juist stemgebruik aan te leren en met het koorrepertoire vertrouwd te raken. Sfeer proeven en geheel vrijblijvend binnenlopen kan op maandagavond 9 april van 19.00 tot 20.00 uur. Aanmelden vóór 1 april wordt gewaardeerd: binnenlopen is ook prima. Deelname is gratis.

Belangstellenden kunnen voor aanmelden of meer informatie telefonisch terecht bij Martin van Eijk 06-456 96 422 of via e-mail martin@vaneijk.biz en/of info@grootmannenkoorzwolle.nl.

Dirigent Hennie Ramaekers is beschikbaar voor inhoudelijke informatie: 06-515 06 067. Zie ook www.hennieramaekers.nl. Meer informatie over het Groot Mannenkoor Zwolle is te vinden op de website www.grootmannenkoorzwolle.nl of op Facebook https://www.facebook.com/grootmannenkoorzwolle.nl.