Afbeelding

Thomas Orkest Zwolle en Teus Nobel spelen bij Muziek met een Plus

Algemeen

BERKUM – Het Thomas Orkest Zwolle en Teus Nobel spelen op zondag 13 mei om 15.00 uur bij Muziek met een Plus in de Hoofdhof aan de Kerkweg in Berkum.

De musici bieden een ‘oorstrelend en levendig’ programma, passend bij de akoestiek van deze zaal. Denk hierbij aan muziek van Kayak en Gloria Estefan. Een andere naam om te noemen is de solist die speciaal voor dit concert wordt ingevlogen: Teus Nobel. Deze internationaal bekende jazztrompettist heeft al met veel grote namen opgetreden, zowel in Nederland (met onder meer Caro Emerald, Lee Towers en Ellen ten Damme) als in het buitenland op diverse festivals. Verder was hij meerdere keren te gast bij televisieprogramma’s als ‘De wereld draait door’ en ‘Vrije geluiden’. Op het nieuwe album ‘My Indigo’ van Sharon den Adel (zangeres Within Temptation) is hij ook te horen.

Dirigent Patrick Curfs is van plan de toehoorders mee te nemen langs allerlei muziekthema’s, waarmee het optreden voor een zeer breed publiek toegankelijk is.

Speciaal voor de moeders die naar dit concert op Moederdag komen, heeft het orkest een leuke verrassing. Alle moeders die een briefje met hun naam inleveren, doen mee aan de verloting van een uniek cadeau. Houd hiervoor de Facebookpagina van het orkest in de gaten. Kaarten bestellen kan via www.muziekmeteenplus.nl of aan de kassa.