Afbeelding

Lezing bij Waanders: Daten is dat wel wat voor mij?

Algemeen

BINNENSTAD - Liefdesexpert en auteur Carla Ketelaar uit Deventer is op 17 mei te gast bij Waanders In de Broeren. Ze geeft een interactieve lezing over het fenomeen internetdaten. De titel van de lezing is: Daten is dat wel wat voor mij?

Haar net uitgebrachte boek ‘Vind je eindman’ is daarin de leidraad. De organisatie: “Voor zelfbewuste, zelfstandige en single vrouwen is daten een hele uitdaging. De lijstjes waaraan de man moet voldoen, zijn behoorlijk lang. Ketelaar weet vanuit haar coachervaring en met de nodige humor haar verhaal te vertellen waardoor ‘omdenken in daten’ tot stand komt.”

Relatiecoach Ketelaar geeft deze avond een interactieve lezing over de beste aanpak om succesvol te daten. Daarnaast gaat ze in op vragen die leven bij de bezoekers. De lezing bij boekwinkel Waanders In de Broeren in Zwolle is voor single vrouwen en mannen die (willen gaan) daten en twijfelen over hun aanpak.

Aanmelden

Informatie over deze avond op 17 mei van 19.00 tot 20.30 uur staat op de website (agenda) van Waanders In de Broeren. Aanmelden voor deze gratis lezing kan via Waanders.

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 8 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 21 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen gisteren
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen gisteren