Afbeelding

Lezing bij Waanders: Daten is dat wel wat voor mij?

Algemeen

BINNENSTAD - Liefdesexpert en auteur Carla Ketelaar uit Deventer is op 17 mei te gast bij Waanders In de Broeren. Ze geeft een interactieve lezing over het fenomeen internetdaten. De titel van de lezing is: Daten is dat wel wat voor mij?

Haar net uitgebrachte boek ‘Vind je eindman’ is daarin de leidraad. De organisatie: “Voor zelfbewuste, zelfstandige en single vrouwen is daten een hele uitdaging. De lijstjes waaraan de man moet voldoen, zijn behoorlijk lang. Ketelaar weet vanuit haar coachervaring en met de nodige humor haar verhaal te vertellen waardoor ‘omdenken in daten’ tot stand komt.”

Relatiecoach Ketelaar geeft deze avond een interactieve lezing over de beste aanpak om succesvol te daten. Daarnaast gaat ze in op vragen die leven bij de bezoekers. De lezing bij boekwinkel Waanders In de Broeren in Zwolle is voor single vrouwen en mannen die (willen gaan) daten en twijfelen over hun aanpak.

Aanmelden

Informatie over deze avond op 17 mei van 19.00 tot 20.30 uur staat op de website (agenda) van Waanders In de Broeren. Aanmelden voor deze gratis lezing kan via Waanders.

Afbeelding
Protest voor loonsverhoging in primair- en voorgezet onderwijs bij Gymnasium Celeanum Algemeen 26 mei, 17:49
Afbeelding
BOEi neemt drie gebouwen van voormalige IJsselcentrale Harculo over van ENGIE Algemeen 26 mei, 15:32
Afbeelding
Zonneplan Stagebedrijf van het jaar 2023 Algemeen 26 mei, 13:45