Afbeelding
Eigen foto

Voorzomerfeest Doepark Nooterhof krijgt thema ‘Insecten’

Algemeen

ASSENDORP - De Milieuraad Zwolle heeft, in samenwerking met een groot aantal andere groene partners, voor zondagmiddag 13 mei van 13.00 tot 17.00 uur het Voorzomerfeest Doepark Nooterhof georganiseerd.

Bezoekers van het feest kunnen onder meer genieten van veel groene doe-activiteiten en een muzikale theatervoorstelling. Deze keer is er veel aandacht voor het thema insecten. “Deze hebben een ontzettend belangrijke functie in de natuur”, volgens de organisatoren. “Op allerlei leuke en creatieve manieren gaan bezoekers er zelf mee aan de slag. Zo is er bijvoorbeeld een heus mierenhotel met leuke en leerzame workshops. En TOF Toneel speelt de spannende muzikale familievoorstelling ‘Redt Amra het Bijenvolk? Er is verder een insectenlabyrint, waarin de bezoekers bijzondere soorten tegenkomen. Ook is er een speciale speurtocht kriskras door het park. Men kan ook zelf iets maken om insecten in de eigen tuin te helpen. Verder zijn er nog veel meer leuke en gezellige groene doe-activiteiten bij een groot aantal kramen. Maar bezoekers kunnen ook gewoon lekker genieten van de sfeer, van de natuur en van biologische producten op het terras. En van sfeervolle muziek door de band Paracetamol.”

Bezoekers wordt gevraagd met de fiets te komen vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen. Zie voor het hele programma www.milieuraadzwolle.nl.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13