Afbeelding

kickboksen bij het Leger des Heils

Algemeen

Kickboksen bij het Leger des Heils

Het 50|50 Workcenter van het Leger des Heils houdt op dinsdag 19 juni open huis aan de Marsweg 40 in Zwolle. Tijdens dit open huis zijn er onder meer kickbokslessen te volgen en een workshop over hoe koffie en cappuccino wordt maakt. Het open huis is van 16.00 – 19.00 uur en de toegang is gratis!

Iedereen die benieuwd is naar wat er bij een workcenter allemaal gebeurd, is welkom op het open huis. Er zijn rondleidingen te volgen langs de brasserie en de hout- & productieafdeling. De smoothies, mini hamburgers en multiculti hapjes die geserveerd worden maakt de brasserie zelf.

50|50 Workcenter

Het 50|50 Workcenter in onderdeel van Leger des Heils W&G Overijssel. Het 50|50 Workcenter is er om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer ‘mee te laten doen’. Het Workcenter biedt een breed scala aan activiteiten om deelnemers te laten ontdekken wat hun talenten zijn. Deelnemers krijgen hierdoor weer perspectief en doen werkervaring op. Er is ook ruimte voor werkervaring- en stageplekken op de houtafdeling en de horeca-afdeling. Kijk voor meer informatie op: www.5050workcenterzwolle.nl of www.legerdesheils.nl/overijssel.

Afbeelding
Dahliastekkenverkoop op 25 mei bij Rondom de Peperbus; maar liefst 65 soorten Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Brand in frituurpan zorgt voor flink wat schade in keuken bij restaurant Silk Sushi & Asian Dining Algemeen 3 uur geleden
Relámpago Trio
Student zet eigen festival op Nieuws Ingezonden 3 uur geleden