Afbeelding
Eigen foto

Tennisvereniging PAF looft 500 euro beloning uit

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Bij tennisvereniging PAF is op woensdag 11 juli geconstateerd dat er ernstige schade is toegebracht aan de blaashal en aan de noppenfolie die in opslag liggen. Er zijn duidelijke sporen van inbraak en de politie is geweest voor het opmaken van een proces-verbaal.

Poly-Ned schat de schade voorlopig op 20.000 tot 25.000 euro. Dit heeft vergaande gevolgen voor de tennisvereniging en de tennisschool. Eind maart vorig jaar is de vereniging en de tennisschool ook al slachtoffer geworden van vernielingen aan de blaashal toen deze nog op de banen stond. Toen hadden zij het ‘geluk’ dat de tent niet volledig is omgegaan en dat de schade nog kon worden hersteld. Het heeft er volgens PAF alle schijn van dat er sprake is van een gerichte actie tegen de vereniging en de tennisschool. Zij willen er alles aan doen om de daders te achterhalen maar hebben hierbij de hulp van het publiek nodig. Wie tips heeft of wat heeft gezien, wordt verzocht contact op te nemen met het bestuur van PAF via bestuur@tvpaf.nl of telefonisch met tennisschool Luc van Keulen: 06-128 65 334. De gouden tip wordt beloond met 500 euro.

Op 1 augustus komt een schade-expert alles inspecteren en de definitieve schade opnemen. Hierbij kan niet worden uitgesloten dat de blaashal ‘total loss’ wordt verklaard. De tennisschool had de formulieren al klaarliggen voor het inschrijven van de winterlessen. De intentie is om eind september weer een hal te hebben staan. Mocht het niet lukken om tijdig een hal te hebben staan, dan moeten de tennissers het aankomende jaar buiten trainen. Het bestuur zegt er, samen met de tennisschool, alles aan te doen dat er de komende winter ‘gewoon’ weer een hal staat. “Dit is namelijk een gezamenlijk probleem wat een gezamenlijke aanpak vergt. Het kan toch niet zo zijn dat een complete vereniging de dupe wordt van het schandalige gedrag van dit soort mensen?”

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59