Afbeelding

Stichting KIDS Zwolle spekt de clubkas voor aangepast sporten met de Grote Clubactie

Algemeen

Zwolle, 30 augustus– Kinderen van Stichting KIDS Zwolle starten op zaterdag 15 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor de vereniging.

KIDS Zwolle maakt aangepast sporten mogelijk in Zwolle en omstreken. De stichting kent verschillende sportclubs waar kinderen terecht kunnen voor onder andere zwemles en zaalsporten. Corina van Doodewaard, voorzitter van Stichting KIDS Zwolle: ‘’Wij vinden het erg belangrijk dat ieder kind plezier kan beleven aan sporten, spelen en bewegen. Ook wanneer een kind een motorische achterstand, fysieke beperking of chronische ziekte heeft. Die kinderen kunnen bij ons terecht’’.

De stichting wil met de lotenverkoop de clubkas spekken, zodat er nieuwe materialen aangeschaft kunnen worden voor de bewegingsactiviteiten in de zaal en het zwembad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwemkurkjes, ballen en gymmatjes. Ook hoopt Stichting KIDS dit jaar weer een kinderfeestje te organiseren voor haar leden.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,-. De loten kosten drie euro per stuk, waarvan 80% direct naar de clubkas gaat. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Meer info over Stichting KIDS Zwolle? Zie www.kidszwolle.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30