Afbeelding

PeperDus houdt Open Lesavond

Algemeen

ZWOLLE - Theatersport is een vorm van improvisatietheater. Aan de hand van verschillende games en spelvormen wordt ter plekke bedacht wat er gespeeld gaat worden. Denk hierbij aan de Lama’s, De Alpaca’s of de Grote Improvisatieshow. In Zwolle wordt dit beoefend door PeperDus, een groep theatersporters die wekelijks traint op dinsdagavond. De lessen worden deels gegeven door professionele docenten die focussen op verschillende thema’s.

Naast theatersport worden ook andere improvisatievormen belicht. Spelplezier staat hierbij voorop, maar daarnaast is er ook veel aandacht naar verbetering van de spelvaardigheden en de onderlinge samenwerking van spelers. Per jaar zijn er een aantal wedstrijden (uit en thuis) die voor publiek gespeeld worden en het jaar wordt afgesloten met een speciaal theaterproject. Zo nu en dan zijn er wat extra activiteiten zoals een barbecue, kampeeruitje of een drankje na afloop om nog wat van gezelligheid na te genieten.

Op dinsdag 25 september houdt PeperDus vanaf 20.15 uur een open lesavond in de gymzaal van basisschool Het Mozaïek in Zwolle. Belangstellenden kunnen dan meedoen en ervaren of theatersport bij hen past. Natuurtalenten met passie voor theatersport en durf om te improviseren zijn welkom. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via info@peperdus.nl.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30