Afbeelding

Schildersclub exposeert in Huis Assendorp

Algemeen

ASSENDORP – In Huis Assendorp aan de Assendorperdijk is vanaf vrijdag 7 september werk te zien van de schilderclub van Lourens Hoenders, Zwols kunstenaar en bewoner van Huis Assendorp. De tentoonstelling van de acht kunstenaars is te bezoeken in de maanden september en oktober. De opening van de tentoonstelling is tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Iedereen is daar welkom.

Lourens Hoenders woont sinds enige tijd in Huis Assendorp. Ruim tien jaar geleden heeft hij zijn roeping gevonden in de schilderkunst. Sindsdien heeft hij een grote collectie schilderijen opgebouwd, met als thema hedendaags en historisch Zwolle. Hij leidt elke woensdagochtend een schilder- en tekenclub in het atelier van Huis Assendorp.

Volop leven in Huis Assendorp

Ook als je ouder wordt wil je midden in het leven staan. Volop genieten, praten, lachen, bezig zijn. Dat is waar Huis Assendorp voor staat. Een plaats waar oudere en jonge bewoners, buurtbewoners en bezoekers elkaar ontmoeten. Waar altijd bedrijvigheid is, met zorg dichtbij voor mensen die dat nodig hebben. Waar ondernemers alle ruimte krijgen. Net als in de Assendorp zelf. Huis Assendorp is opgezet en ingericht in samenspraak met bewoners. Een open, levendige woongemeenschap waar alles draait om vrijheid, eigenwaarde, en zelfstandigheid en wederkerigheid. Waar je zelf bepaalt wat je nodig hebt om je te kunnen uiten, plezier te hebben, geïnspireerd te raken.

Kijk op www.huisassendorp.nl voor meer informatie.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden