Afbeelding

Meeschrijven aan ‘Het Verkiezingsprogramma van Overijssel’

Algemeen

REGIO - De Overijsselse politici schrijven op dit moment hun verkiezingsprogramma’s voor de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart volgend jaar. Maar wat vind jij belangrijk in Overijssel? RTV Oost laat de kiezer aan het woord en schrijft een verkiezingsprogramma voor de Overijsselaars.

Waar sta je elke dag vast? Was het niet beter om met de fiets of de bus te gaan, of de trein te pakken als die tenminste niet wegzakt in het veen bij Kampen? Moeten we meer aan het milieu denken? Meer windmolens en zonne-energie of toch gas omhoog blijven pompen? Terwijl boeren zich zorgen maken over wolven, wilde zwijnen en ganzen, bouwen ze door aan hun megastallen. Hoe moet het verder met de bedrijventerreinen in de provincie en wat doen we met ons luchtruim? Allemaal vragen waar Overijsselse politici zich over buigen voor hun verkiezingsprogramma’s.

Verkiezingsprogramma voor Overijsselaars

RTV Oost schrijft een eigen verkiezingsprogramma voor de Overijsselaars. Daarvoor heeft de organisatie hulp van het publiek nodig. De komende weken wordt aan inwoners van Overijssel gevraagd wat zij belangrijk vinden voor Overijssel. Sinds donderdag 11 oktober kan daar antwoord op worden gegeven via www.rtvoost.nl/PS2019.