Afbeelding

Zwolse VO-Markt voor basisschoolleerlingen en ouders

Algemeen

Voortgezet onderwijs Zwolle presenteert zich gezamenlijk op 31 oktober

Op woensdag 31 oktober, van 16.00 tot 20.00 uur, kunnen basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 en ouders/verzorgers kennismaken met alle Zwolse VO-scholen. De Zwolse VO-Markt vindt plaats in het gebouw van Landstede MBO aan het Dokterspad 2 in Zwolle. De markt is de aftrap van het voorlichtingsseizoen, waarbij leerlingen en ouders/verzorgers zich alvast kunnen oriënteren en kunnen bepalen aan welke voorlichtingsmomenten ze van november t/m februari willen deelnemen.


Voorafgaand aan deze markt ontvangen in oktober alle leerlingen van groep 8 de Zwolse Scholengids. Deze gids is samengesteld door de scholen die ook op de VO-Markt aanwezig zijn. In de gids is een voorlichtingskalender opgenomen; een handig overzicht van alle voorlichtingsmomenten die het komende schooljaar gaan plaatsvinden. Daarnaast wordt de KiesWijzer meegestuurd; een vragenlijst voor leerlingen om zich vast te gaan voorbereiden op het maken van een keuze voor een nieuwe school.

Meer informatie staat op de website www.zwolse-vo-markt.nl. Vanaf half oktober zijn de Zwolse Scholengids 2019-2020, de voorlichtingskalender en de KiesWijzer hier online beschikbaar en te downloaden.

Ten slotte nog twee tips voor bezoekers van de Zwolse VO-Markt: Kom gezien de verwachte drukte op de fiets en tussen 18.00 en 20.00 is de rustigste tijd!

Afbeelding
Night Music & Painting in de Vrije ruimte tijdens het festival Hanze in de nacht 2023. Ingezonden 2 okt., 17:37
Afbeelding
VVD wil snelle oplossing gevaarlijke verkeerssituatie rotonde Rijnlaan/Eemlaan Algemeen 2 okt., 14:47
Afbeelding
Eigentijdse Groeten uit Zwolle te zien in Academiehuis Algemeen 2 okt., 12:54