Afbeelding
Robert Aarts

Joris’ Kerstboomdiner bij Resto VanHarte Zwolle

· leestijd 1 minuut Algemeen

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en KRO NCRV organiseren dit jaar in heel Nederland Joris’ Kerstboomdiners. Iedereen is hier welkom om een tekst of een foto van een dierbare in de speciaal hiervoor ontworpen Joris kerstbal te plaatsen en deze op te hangen in de kerstboom. In Zwolle vindt het Joris’ Kerstboomdiner plaats op 19 december in Wijkcentrum de Enk. Dit diner is extra bijzonder omdat tv-presentator en Resto VanHarte ambassadeur Joris Linssen hierbij zelf aanwezig is.

Joris Linssen: “Ik vind het geweldig dat we dit jaar in bijna alle buurtrestaurants van Resto VanHarte Joris’ Kerstboomdiners vieren. Het is een mooie manier om stil te staan bij een dierbare en verhalen te delen. Iedereen heeft een verhaal dat het waard is om te delen en op deze manier komen mensen dichter bij elkaar. Ik kijk uit naar de mooie verhalen van de gasten van Resto VanHarte in Zwolle.”

Het Joris Kerstboomdiner in Zwolle is inmiddels vol geboekt. Er kan dus helaas niet meer gereserveerd worden.

Schenk deze kerst een ander een hartverwarmend diner met buurtgenoten

Deze kerst nodigt Resto VanHarte mensen ook uit om de stichting te steunen. Bestel voor zeven euro het Resto VanHarte kersthartje op http://webshop.restovanharte.nl/ en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

================================================================

Noot voor de redactie, niet ter publicatie
Wilt u aanwezig zijn bij het Joris Kerstboomdiner? Neem voor aanmelding of meer informatie contact op met Joris de Boer via j.deboer@restovanharte.nl of 0611415173